Welke resultaten kan je verwachten?

De Penta Power Tag-technologie werkt harmoniserend en rustgevend op verschillende vlakken: fysiek, emotioneel en mentaal. Je kan het effect op verschillende manieren ervaren. Sommige mensen voelen quasi onmiddellijk een duidelijk verschil, bij anderen is de ervaring subtieler en meer geleidelijk.

Wat ervaren Penta Power gebruikers?

Sinds mijn zoon en oudste dochter de Penta Power Pendant bij zich dragen, bemerk ik veel vrolijkheid en ontspanning bij hen.

T.

Zelf had ik vooral veel last van de tablet. Als ik hem ’s avonds had gebruikt, voelde ik in bed veel trillingen in mijn armen. Nu, na het plakken van de Penta Power Phone Tag, is dat helemaal weg.

D.

Als therapeute kom ik regelmatig in contact met hooggevoelige mensen. Zij ondervinden vaker hinder van straling dan minder sensitieve mensen. De Penta Power Tag-stickers blijken in de praktijk toch de meeste lagen van straling goed te dekken. Ik heb ook wel andere stickers geprobeerd, maar die zijn niet zo effectief.

E.

Ik bel zeer intensief met de smartphone en had veel last van hoofdpijn en tintelingen in mijn hoofd en oren. Direct na het aanbrengen van een Penta Power Phone Tag voelde ik een opmerkelijk verschil en zijn de hoofdpijn en tintelingen achterwege gebleven.

D.
Onze slaapkamer is pas verhuisd naar een andere kamer, direct naast de wasplaats, waar onze elektrische meter hangt. Sinds de verhuis hadden we ’s nachts allebei hoofdpijn en keelpijn, maar dat kwamen we pas na een paar weken van elkaar te weten.We hadden over Penta Power gehoord via een vriendin en zaten al een tijdje te overleggen of we het al of niet zelf in huis zouden halen. De dag nadien heb ik de Penta Power Home Tag besteld. Onze klachten waren na één nacht verdwenen. Meer is voor ons niet nodig om te bewijzen dat het werkt en nodig is!
H.
Wat een rust is er in mijn huis en in de praktijk! Veel minder last van alle straling. Tegenover de praktijk staat een bejaardentehuis met op het dak veel antennes. Nu is het niet zo indringend meer.
L.

Testresultaten

De werking van de Penta Power Tags is met verschillende methodes getest.

GDV-meetmethode

De werking van de Penta Power Pendant werd getest met de GDV of Gas Discharge Visualization-techniek. Er werd een meting gedaan bij twee proefpersonen voor en na het dragen van de Penta Power Pendant. Na een halfuur met de Pendant bleek uit de metingen een sterker en harmonischer persoonlijk energieveld, verminderde stress en meer balans in organen en lichaamssystemen.

Energieverlies-meetmethode

Een onafhankelijke testcentrum heeft een energieverliesmeting uitgevoerd met een synchrometer.

Deze meting toonde bij de proefpersoon een heel duidelijke stijging in energie aan na het gebruik van de Penta Power Pendant en de Penta Power Home Tag.

Voelen

Vele mensen voelen de werking van de Penta Power Tags rechtstreeks. Twee gevallen van respectievelijk objectief en blind voelen:

Aanpassingsverschijnselen

Sommige mensen ervaren een korte aanpassingsperiode wanneer ze de Penta Power Tags beginnen te gebruiken, doordat hun lichaam moet wennen aan het hogere energieveld dat de Tags creëren. Dit kan een aantal tijdelijke effecten van voorbijgaande aard veroorzaken, zoals onrustiger slapen, een gevoel van fysieke ‘detox’ (hoofdpijn, lichte druk in hoofd of keel, duizeligheid …).

Dit zijn doorgaans effecten van korte duur, die na een paar dagen vanzelf weer verdwijnen.

Ontdek ook

Ontdek ook de Penta Power Pendant

Energetische hanger, versterkt je energie en vermindert stress

Penta Power Phone Tag Mini Duo transformeert de straling ook van 5G van gsm en tablet

Transformeert straling van gsm, draadloze telefonie en internet

Ontdek ook de Penta Power Home Tag

Verhoogt de energie in huis

Ontdek ook de Penta Power Gold Tag

Verhoogt het energetisch veld in de ruimte rondom je

Ontdek ook de Penta Power Quatro Tag

Verhoogt plaatselijk de energie in een vlak

Ontdek ook de Penta Power 220 Tag

Transformeert het elektriciteitsnet