Penta Power Phone Tag

Transformeert alle straling van je eigen draadloze apparaten

Gsm, draadloze telefoon, draadloos internet in uw woning of bedrijf … Wie zou ze nog willen missen? Toch is de elektromagnetische straling die deze technologieën voortbrengen mogelijk schadelijk voor uw gezondheid. Wetenschappers raden bellen met een gsm af voor kinderen en zeggen dat voorzichtigheid geboden is bij het gebruik van draadloze technologie.

De Penta Power Phone Tag is een flinterdun toestel in de vorm van een sticker, uitgerust met passieve kwantumtechnologie. Deze transformeert de mogelijke schadelijke straling van uw draadloze toestellen. Ze blijven even goed werken, maar zonder negatieve impact op uw gezondheid.

Versies en formaat

  • Phone Tag Standaard: 1 Phone tag, diameter 19 mm in zwart of wit
  • Phone Tag Mini Duo: een set bestaande uit 2 mini Phone Tags met diameter 9 mm in zwart of wit.

Toepassingen

  • De Phone Tag Standaard volstaat voor wifirouters en -versterkers, Powerline en draadloze TV-communicatie, laptops en desktops, draadloze muziekinstallaties, -printers en -alarmsystemen.
  • Voor toestellen die frequent gebruikt worden of die men in de hand houdt of op zich draagt, is telkens een Phone Tag Mini Duo vereist. Dit geldt o.a. voor smartphones, gsm’s, tablets, smartwatches, bluetooth-oortjes en -headsets, DECT-headsets en -basisstations (beide onderdelen van een draadloze telefoon) en babyfoons.
    Beide mini Phone Tags worden altijd samen op dezelfde kant van hetzelfde toestel gekleefd. Kleef ze niet op de achterkant van gsm, smartphone of tablet wanneer je een hoesje gebruikt, maar op buitenkant van het hoesje zelf.

Tip: Verwijder stof of vet (bv. met ontsmettingsalcohol) op de plaats waar je de Penta Power Phone Tag(s)  wil aanbrengen. Verwijder de beschermstrip en druk de sticker goed aan, de richting speelt geen rol.

Prijs en bestellen

1 set Phone Tag Mini Duo € 25,00
1 stuk Phone Tag standaard: € 18,00
2 stuks Phone Tag standaard: € 32,00
(€ 16,00 per stuk)
5 stuks Phone Tag standaard: € 70,00
(€ 14,00 per stuk)
10 stuks Phone Tag standaard: € 125,00
(€ 12,50 per stuk)

Ontdek ook

Ontdek ook de Penta Power Pendant

Energetische hanger, versterkt uw energie en vermindert stress

Ontdek de Penta Power Home Tag

Verhoogt de energie in huis

Ontdek de Penta Power Gold Tag

Verhoogt het energetisch veld in de ruimte rondom u

Ontdek de Penta Power Quatro Tag

Verhoogt plaatselijk de energie in een vlak

Ontdek de Penta Power 220 Tag

Transformeert het elektriciteitsnet