FAQ – Veelgestelde vragen

Heb je een specifieke vraag die hieronder niet beantwoord is?

Breng een Penta Power Phone Tag op al uw draadloze toestellen: gsm, smartphone, wifirouter, laptop … om de straling te neutraliserenDe Penta Power Tags zijn complementair: ze hebben elk een specifiek toepassingsgebied.

De meest elementaire toepassing is het afschermen van elektromagnetische straling aan de bron. Daarom is het een goed idee om te starten met het aanbrengen van een Penta Power Phone Tag op al je draadloze toestellen: gsm, smartphone, wifirouter, laptop … Op die manier houd je de meest acute stralingsbron tegen.

Daarnaast kan je een Penta Power Pendant dragen om je persoonlijk energieveld te versterken. Je kan ook een Penta Power Home Tag in je woning aanbrengen om de energie in huis te verhogen en het huis en de bewoners te beschermen tegen straling van buitenaf. Zonder de Phone Tags blijft het echter een beetje dweilen met de kraan open.

Breng een Penta Power Phone Tag op al uw draadloze toestellen: gsm, smartphone, wifirouter, laptop … om de straling te neutraliseren

Het is aanbevolen om op elk afzonderlijk draadloos toestel een Penta Power Phone Tag te kleven. Tel daarom goed hoeveel toestellen je in huis hebt (denk ook aan draadloze printers, scanners …). Maak gebruik van de Home Kit-combinaties voor de voordeligste prijs.

Het is aanbevolen om op elk afzonderlijk draadloos toestel een Penta Power Phone Tag te kleven.

De Penta Power Home Tag verhoogt inderdaad de energie in een volledige woning. Toch is het aanbevolen om ook op je draadloze toestellen de straling bij de bron af te schermen met de Penta Power Phone Tag. Op die manier is er al een groot aandeel schadelijke straling getransformeerd en kan de werking van de Penta Power Home Tag zich nog sterker doorzetten.

De Penta Power Home Tag verhoogt de energie in een volledige woning.

De Penta Power Pendant versterkt je persoonlijk energieveld. Wanneer u buitenshuis bent, kom je in aanraking met elektromagnetische straling van heel wat andere bronnen dan je eigen smartphone, tablet, laptop … De Pendant helpt om deze stressfactoren te transformeren en je beter in balans te houden.

Opgelet: leg de Penta Power Pendant ’s nachts af om het zelfherstellend vermogen van je lichaam te verhogen.

Ook de Penta Power Gold Tag is prima om buitenshuis mee te nemen. De werking is ruimer dan die van de Pendant. De Gold Tag bouwt een positief veld op en versterkt de energie in de ruimte rondom je.

De Penta Power Gold Tag bouwt een positief veld op en versterkt de energie in de ruimte rondom u

De Penta Power Pendant sleutelhanger versterkt uw persoonlijk energieveldHet is aanbevolen de Penta Power Pendant alleen voor jezelf te gebruiken omdat deze je persoonlijk energieveld versterkt. Gebruik dus liefst ook geen Penta Power Pendant van iemand anders, net zoals je ook je tandenborstel alleen voor jezelf gebruikt.

De Penta Power 220 Tag neutraliseert de hoogfrequente straling op het elektriciteitsnet in huisVia het elektriciteitsnet komt er veel hoogfrequente straling je woning binnen. De Penta Power 220 Tag werkt specifiek op die hoogfrequente straling en transformeert ze. De Penta Power Home Tag is hiermee complementair en versterkt de algemene energie in huis.

Penta Power Quatro Tag op dienbladDe Penta Power Quatro Tag werkt in een specifiek vlak. Deze Tag is geschikt om aan te brengen op plaatsen die zwaar belast zijn met elektrostraling (bv. een bureau met allerlei computerapparatuur) of die een extra energetische ‘boost’ kunnen gebruiken (bv. een bed, behandel- of massagetafel). De Penta Power Home Tag is hiermee complementair en versterkt de algemene energie in huis.

Neen. Als de Penta Power Tags niet beschadigd zijn, blijft de werking ervan constant. Er is ook geen onderhoud voor nodig.

Sommige mensen gaan door een korte aanpassingsperiode wanneer ze de Penta Power Tags pas in huis hebben. Dit komt doordat ze ook fysiek moeten wennen aan de verhoogde energie. Tijdelijke symptomen kunnen onder andere zijn: vermoeidheid, onrustig slapen, lichte hoofdpijn, spanning in hoofd of keel, duizeligheid … In de meeste gevallen verdwijnen deze neveneffecten na een aantal dagen vanzelf en voel je je nadien veel beter dan voorheen.

De werking van o.a. de Penta Power Home Tag bouwt zich op over een periode van een drietal dagen. Daarna is de energie gestabiliseerd.

De Penta Power Home Tag neutraliseert de mogelijke schadelijke gevolgen van elektrostraling in ruimtes en huizen

AQwaVit Water Vitaliser vitaliseert water door energetische ballast te neutraliseren.Beide producten zijn complementair en versterken elkaar.

De AQwaVit® Water Vitaliser verwijdert oude energetische afdrukken uit het water en vitaliseert het. Dit gevitaliseerde water bevordert gezondheid, rust en harmonie en heeft ook een weldoend effect op je hele leefomgeving. Hierdoor ben je beter bestand tegen verschillende bronnen van stress, zoals e-smog en geopatische belasting.

De Penta Power Tags transformeren actief de mogelijk schadelijke effecten van de verschillende soorten straling (e-smog).

Penta Power Gold Tag neutraliseert de mogelijke schadelijke componenten van straling en stress, en versterkt de levenskracht van al wat erop ligt.Je draagt het beste zelf een Penta Power Pendant bij je, omdat deze je eigen energetisch veld versterkt. Wanneer je buitenshuis in sterk belaste omgevingen verblijft, is het aan te raden een Penta Power Gold Tag mee te nemen en deze bijvoorbeeld op je bureau te leggen.

Vandaag bestaat hierover een polemiek tussen twee kampen. Enerzijds proberen klassieke wetenschappers aan te tonen dat hoogfrequente straling, zoals die van gsm en wifi, geen enkele negatieve impact heeft op de mens. Anderzijds is er een groep wetenschappers die wel oog heeft voor het menselijk leed dat deze straling veroorzaakt.

De Wereldgezondheidsorganisatie houdt zowat het midden tussen beide. Ze stelt dat gsm-straling ‘mogelijk kankerverwekkend’ is en dat de leveranciers van zulke hoogfrequente toestellen voorzorgsmaatregelen moeten treffen.

Penta Power Tags Logo International Agency for Research on Cancer

Ontdek ook

Ontdek ook de Penta Power Pendant

Energetische hanger, versterkt je energie en vermindert stress

Ontdek ook de Penta Power Phone Tag

Transformeert straling van gsm, draadloze telefonie en internet

Ontdek ook de Penta Power Home Tag

Verhoogt de energie in huis

Ontdek ook de Penta Power Gold Tag

Verhoogt het energetisch veld in de ruimte rondom je

Ontdek ook de Penta Power Quatro Tag

Verhoogt plaatselijk de energie in een vlak

Ontdek ook de Penta Power 220 Tag

Transformeert het elektriciteitsnet