Neutraliseren de Penta Power Tags ook 5G-straling?

Ja, de Penta Power Tags neutraliseren ALLE soorten niet-ioniserende elektromagnetische straling en neutraliseren en transformeren dus ook 5G-straling. Daarom beschermen ze ook tegen 5G straling.

De Penta Power Phone Tag neutraliseert daarom ook de 5G-straling van zowel de mobiele telefoons, tablets etc. net zoals ze dit met wifi, 1G, 2G, 3G en 4G doen. De Penta Power Home Tag neutraliseert ook de 5G-straling die door de zendmasten wordt uitgezonden.

De werking van onze Tags is niet frequentie-gebonden. Daarom werken ze op alle frequenties van straling, bestaande en nieuwe, gekende en onbekende. Daarom transformeren ze al langer 5G en vele andere vormen van straling, ook degene waarover er weinig of niet gesproken wordt en die mogelijks (nog) veel schadelijker zijn dan 5G. Als er ooit 6G komt, zal deze ook door onze Penta Power Tags perfect getransformeerd worden.

Bescherming 5G straling neutraliseren
De Penta Power Tags neutraliseren alle vormen van elektromagnetische straling, zoals 5G, wifi, Bluetooth, 4G etc.

Wel updaten we regelmatig de kwantum informatie die in onze Tags geprogrammeerd is, om de werking verder te optimaliseren en te actualiseren. Hiermee worden ook direct alle bestaande Tags bijgewerkt. 

Title

Go to Top